logo Pieds Nature

Levertijd

Bestellingen op de Pieds Nature webshop die in voorraad zijn worden binnen de 5 werkdagen verzonden.

Verzendmethode

Bestellingen op de Pieds Nature webshop kunnen:

Betaal veilig online

Ongeacht welke betaalmethode je kiest, kunnen we jouw pakket pas leveren zodra we de betaling ontvangen hebben.

Hoe kan ik online betalen?

Retourbeleid

Het terugbetalings- en retourneringsbeleid geldt voor 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Een aantal soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke materialen, of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Bijkomende niet-retourneerbare artikelen:

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend:

Tergubetaling

Als uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch gecrediteerd op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel is overgemaakt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt.bank.

Als u dit allemaal heeft gedaan en nog steeds geen geld heeft teruggekregen, neem dan contact met ons op via cindy@piedsnature.be .

Omruilen

Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op cindy@piedsnature.be en stuur uw artikel naar: Waversesteenweg 121, 3360 OPVELP.

Verzenden van retourzendingen

Om uw product te retourneren, moet u uw product mailen naar: Waversesteenweg 121, 3360 OPVELP .

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw restitutie.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kost om uw omgeruilde product bij u te krijgen variëren.

Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Contacteer ons per e-mail op het adres cindy@piedsnature.be voor al uw vragen rond terugbetalingen en retourzendingen.