logo Pieds Nature

Begeleidingstraject
Kruidenremedies

Diensten
Previous slide
Next slide

begeleidingstraject kruidenremedies

Dat het leven niet altijd volgens plan verloopt, heb ik aan de lijve ondervonden. Het leven is één grote uitdaging en elke dag worden we geconfronteerd met kleine en soms grote hindernissen. Inzicht in jezelf en de manier waarop je omgaat met problemen en belevenissen, bepalen volgens mij je geluk en tevredenheidsbarometer.

Het leven valt niet te controleren, maar jij zelf kiest wél hoe je omgaat met omstandigheden.

Het is mijn drijfveer om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de manier waarop ze in het leven staan en ze te ondersteunen op weg naar geluk, gezondheid en balans. Mijn missie is om mensen dagelijks te motiveren om de balans tussen lichaam en geest in evenwicht te houden.

Elke ziekte is een symptoom van een onderliggende emotionele blokkade.

Soms ontbreekt het ons aan inzicht of aan een duwtje in de rug. Net datgene wat we nodig hebben om weer gelukkig, gezond en energiek in het leven te staan.

Ontdek hoe de kruidenremedies jou kunnen ondersteunen om weer in balans te zijn!

Uiteraard kan je ook altijd starten zonder begeleidingstrajecten na het lezen van de folder en je gevoel wat jij nodig hebt.

Kruidenremedies kunnen voor zoveel ingezet worden:

oa. Stress en onrust,angst,ondersteunen van het afweersysteem

verteringsklachten,autisme en adhd,versterken van levenskracht,comfort bij meno en penopauze,energie en vitaliteit,concentratie en structuur,zuiveren en ondersteunen van de huid.

Geef het een kans en ervaar….

Prijslijst

Wat onze Klanten zeggen

Topervaring met Reiki. Geeft energie en rust! Ik vergelijk mijn lichaam vaak als een rusteloze, woelige zee. Na zo'n sessie is je lichaam 1 en al zen en is de storm gaan liggen. Bij Pieds Nature word je zeer professioneel verwend, een ware aanrader.

Karo